Nieuwe Blue Pepper binnen!

Nieuwe Blue Pepper binnen!

De meeste zijn inmiddels al bekend met de Blue Pepper Industries hype binnen onze winkel. Een super stoere jog voor de boys en voor de meiden. “SAY YES TO THIS JOGG!” 

En nu is deze topper ook als een korte variant bij ons in de winkel te verkrijgen voor €54,95. Heerlijk voor het voorjaar en voor in de zomer!

De jog heeft een zachte kwaliteit, een low crotch en een unieke oildye wash.
Hij heeft een laaghangend kruis en is baggy gesneden, vanaf de knie Loopt hij smaller uit, waardoor hij eindigt als een skinny model.

Kinder maten: 116 (6-7 jaar)  – 128 (8-9 jaar)  -140 (10-11 jaar)  – 152 (12-13 jaar)

Volwassen maten: XS (maat 164)  -S (maat 170)  -M (maat 176-180)

Kleuren short jogg: Oatmeal (Light green/grey), Ink (Dark Blue), Graphite (Dark Grey).
Ook hebben we nieuwe bijpassende shirts van Blue Pepper binnen. Heerlijk comfy maar tegelijkertijd een echte stoere look.

Kom snel langs want ze vliegen, net als het langere model, de winkel uit. Tot snel!
Groetjes Prisca!

 

♥ Prisca Junior, de hippe en trendy kinder/tiener kledingzaak in Hoofddorp! Prisca staat bekend om haar grote collectie merkkleding voor jongens en meiden. Voor elke leeftijd wat wils, van stoer en volwassen tot classy of zoet. Vooral voor tiener boys and girls is er een groot assortiment. Zit je net tussen de kinder en volwassen maten? Kom dan langs bij Prisca Junior voor de perfecte jeans en bovenkleding. Een aantal top merken bij Prisca Junior: Muchachomalo, Antony Morato, Gabbiano, Airforce, Pepe Jeans, Petrol, Para Jumpers, Japan Rags, Geisha, Scotch R’Belle, Scotch Schrunk, Vingino, Moscow, Indian Blue, Blue Pepper, Nik&Nik.
Tot snel! ♥

 

https://www.facebook.com/PriscaJuniorKinderTienermode/
http://www.bluepepperindustries.com/