Jassen, jassen, jassen!

 

De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekend dat het koud word! De bladeren vallen van de bomen, het waait en regent.. Maarrrr gelukkig hebben wij weer prachtige warme en waterdichte winterjassen hangen! In diverse kleuren, van diverse merken en diverse modellen. Maar vooral belangrijk; allemaal lekker warm!

In elk prijsklasse is wel wat te vinden, wij hebben jassen hangen van o.a. Airforce/ ParaJumpers/ Scotch&Soda/ Vingino/ Woolrich/ Petrol Industries/ Antony Morato/ B-Nosy/ Geisha/ Pepe Jeans/ Nik&Nik/ The Future Is Ours.

Zorg dat je warm op de fiets zit op weg naar school en kom een kijkje nemen bij Prisca Junior in Hoofddorp, er is nog volop keus!

 

♥ Prisca Junior, de hippe en trendy kinder/tiener kledingzaak in Hoofddorp! Prisca staat bekend om haar grote collectie merkkleding voor jongens en meiden. Voor elke leeftijd wat wils, van stoer en volwassen tot classy of zoet. Vooral voor tiener boys and girls is er een groot assortiment. Zit je net tussen de kinder en volwassen maten? Kom dan langs bij Prisca Junior voor de perfecte jeans en bovenkleding. Een aantal top merken bij Prisca Junior: Muchachomalo, Antony Morato, Gabbiano, Airforce, Pepe Jeans, Petrol, Para Jumpers, Japan Rags, Geisha, Scotch R’Belle, Scotch Schrunk, Vingino, Moscow, Indian Blue, Blue Pepper, Nik&Nik.
Tot snel! ♥

https://www.facebook.com/PriscaJuniorKinderTienermode/

g1652-zwartwit-image